Keepers

SOCCERSKILLS

KEEPERS

INSCHRIJVEN

Wij vinden het belangrijk een goede uitstraling te hebben, en bieden daarom voor iedereen die begint bij “Soccerskills Keepers Opleiding” tegen een aantrekkelijke prijs een kledingpakket aan.

Kijk voor de kosten van de Opleiding onder het kopje “inschrijven”

De trainingen zijn door de kleine groepen vaak intensief en duren daarom niet langer dan een uur. Ook omdat er na de keeperstraining nog een loopcoördinatie sessie is van ongeveer 15 minuten. Van de deelnemers wordt een actieve en gedreven houding verwacht, ongeacht het niveau. Iedereen is gretig om het beste uit zichzelf te halen. Iets wat de deelnemers ook van mij mogen verwachten.

Vul het inschrijfformulier in op de site !!!

Even voorstellen

Van harte welkom op de site van de “Soccerskills Keepers Opleiding”. Mijn naam is Robbie Tetteroo een gepassioneerde keepers trainer die het een uitdaging vind om kinderen op een positieve manier“ de kneepjes van het vak” te leren. Via dit gedeelte van de site probeer ik u een kleine impressie te geven over het reilen en zeilen van onze opleiding. Een van de belangrijkste punten op onze opleiding is de persoonlijke positieve aanpak. Dit is mogelijk omdat er gewerkt wordt in kleine groepjes waardoor we onze kwaliteit kunnen waarborgen en dus erg goed kunnen letten op de individuele groei van de keep(st)ers. Met steun, verbetertips en een positieve benadering worden de keep(st)ers gestimuleerd om zo actief mogelijk te leren. Op onze opleiding wordt training gegeven op ieder niveau. De volgende keeperonderdelen zullen zeker aan bod komen:

 

Houding in de goal.

Meevoetballen met beide benen.

1 tegen 1 situaties.

Vangen.

Gooien

Coördinatie.

Positie in en voor de goal

Insnijden

Vallen duiken zweven

Plezier maken !!!