4Girls

Meiden kiezen tegenwoordig massaal voor voetbal als hun sport. Mannen domineren niet langer de voetbalvelden. Dit is een trend die we absoluut toejuichen en daarom biedt Soccerskills 4Girls deze meiden een unieke kans om zich met andere meiden verder te ontwikkelen. Op de meidenvoetbalschool krijgen de meiden techniektrainingen op maat. Wij geloven dat zowel jongens als meiden over dezelfde voetbaltechnische kwaliteiten kunnen beschikken. Ons doel is jonge voetbalmeiden te trainen tot technisch allround voetbalsters. Wij richten ons op meiden van 11 tot 18 jaar. Individuele technische bijscholing in groepsverband is aanvullend op reguliere voetbaltrainingen, maar zorgt er wel voor dat voetballers zich onderscheiden van de rest. Wij gaan starten met een talenten opleiding voor meiden, die al op hoog niveau voetballen en die ook ambitie hebben om in de KNVB teams te komen of zelfs later bij een profclub willen gaan voetballen. We bieden daarnaast ook een programma aan voor de gevorderden voetballende meiden die reeds de basisvaardigheden beheersen.

TRAININGEN

Soccerskills 4Girls is gebaseerd een methode die gericht is op het verbeteren van de functionele techniek. Wij hebben deze methode verder ontwikkelt naar de 4Girls methodiek die wij hanteren voor het aanleren en toepassen van voetbaltechnieken in oefen-, spel-, en wedstrijdvormen. Uiteraard passen wij de oefenstof aan de leeftijd en het niveau van de speler. Daarnaast staat bij ons de persoonlijke ontwikkeling van spelers centraal. Ons doel is om onze voetballers zelfverzekerd het veld op te sturen en ze in staat te stellen om meester te worden over het voetbal dat wordt gespeeld.

TRAINERS

Trainers van Soccerskills 4girls hebben hun opleiding intern genoten volgens de visie van Soccerskills en beheersen alle technische vaardigheden van het voetbal.


REACTIES

Mijn dochters trainen sinds enkele maanden bij Wim. Hoewel zij vooraf nogal sceptisch waren, waren ze na de eerste training gelijk om. Wim coacht op een zeer positieve manier. Hierdoor is niet alleen hun zelfvertrouwen enorm gegroeid, maar hebben ze zich ook voetbaltechnisch enorm ontwikkeld. Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan balcontrole, kort voetenwerk, traptechniek enz. En dat allemaal zowel rechts- als linksbenig. De trainingen zijn van hoog niveau en worden gegeven in kleine groepen van gelijkgestemden. Hierdoor is er veel ruimte voor individuele aandacht en persoonlijke groeivragen. Op deze manier kunnen ze zich in groepsverband toch optimaal focussen op hun eigen ontwikkeling. Ze gaan iedere keer weer met veel plezier naar de trainingen en vinden het altijd jammer als het weer is afgelopen.SOCCERSKILLS

4GIRLS

Voetbalschool voor meiden van 11 tot 18 jaar (ouder mag natuurlijk ook)
Voor meiden die meer uit hun talent willen halen!
Steeds meer meisjes gaan voetballen. En als je dan fanatiek bent is trainen bij je eigen verenging niet genoeg. Daarom is Soccerskills 4Girls begonnen met een voetbalschool speciaal voor meiden. Voor meisjes bestaan er geen professionele voetbalopleidingen zoals bij de jongens. Ook willen profclubs niet veel geld in het meisjesvoetbal stoppen. Wij van Soccerskills willen iets voor het vrouwenvoetbal betekenen.
Wat kunnen wij bieden:

 • Techniektraining gebaseerd op het individu
 • Teamtraining zowel bij de club als op onze eigen locaties
 • Talententraining
 • Individuele training, waarbij we van te voren een traject kunnen afstemmen en meer specifiek zullen trainen


 

INDELING

Wat betreft het indelen van de spelers in de juiste groepen kijken wij naar een aantal factoren:

 • Niveau
 • Leeftijd
 • Progressie
 • Talent
 • Bekendheid met de techniektraining

KERNTECHNIEKEN

 • Basistechnieken
 • Balcontrole en controle bij tegenstander in de rug
 • Snel voetenwerk
 • Schijnbeweging en uitbouwen van meervoudige en gecombineerde schijnbewegingen
 • Passeerbeweging
 • Kappen en draaien
 • Richting veranderen

INSCHRIJVEN

De kosten voor 10 trainingen bedragen 140,- per deelnemer De sponsor draagt zorg voor trainingssweater en een voetbal. Om je aan te melden ga naar het inschrijfformulier. Voor meer informatie, neem contact op met Wim Bouckaert via bouckaertwim@hotmail.com. of 06-47362419.