zaterdag 02 september 2006 15:40

Feestelijke contract ondertekening

door Louis Dofferhoff

Onlangs vond de ondertekening plaats van de contracten die soccerskills de mogelijkheid biedt haar trainingen te verzorgen op het terrein van de ijsclub te Lisse.

Dinsdag 29 mei was het een echte voetbaldag bij SKOL Sport Stars. SoccerSkills kwam de jongens en meiden les geven in voetbaltechnieken. De SoccerSkills trainers Leon Annokee en Willem Bouckaert stonden om elf uur gereed om met de kids aan de slag te gaan.  De kinderen werden verdeeld in drie groepen afhankelijk van hun niveau. Hierna kon het echte werk beginnen.

dinsdag 18 maart 2008 05:19

Ajax mist technische kwaliteiten

door Louis Dofferhoff

Ajax lijkt dit seizoen wederom de titel te verspelen door veelvuldig puntverlies tegen ploegen uit de onderste regionen. Johan Cruyff weet waar het probleem ligt. De Amsterdammers zouden technische kwaliteiten ontberen.

Onderstaand stukje is geschreven door Fons van den Brande van Sportpartners, speciaal geschreven voor Wim en Leon !!

vrijdag 09 november 2007 22:55

Geef kinderen hun spel terug

door Louis Dofferhoff

Sire (Stichting Ideële Reclame) start de campagne 'Geef kinderen hun spel terug'. In de campagne staat de overdreven bemoeizucht van (veelal) ouders langs de sportvelden centraal. SoccerSkills steunt deze campagne.

woensdag 14 november 2007 22:41

Techniektrainer Bouckaert

door Louis Dofferhoff

Techniektrainer Bouckaert geniet van FC Lisse-selectie. 'Het gaat erom dat voetballers meer baas worden over de bal'.  Dit is een stukje over Wim Bouckaert in het Witte Weekblad.

dinsdag 05 september 2006 00:18

Interview in het Leidsch Dagblad

door Louis Dofferhoff

Interview van Peter van der Hulst met Wim Bouckaert en Leon Annokkee in het Leidsch Dagblad.

zaterdag 02 september 2006 15:48

Coördinatietrainer

door Louis Dofferhoff

Enige tijd geleden hebben wij aangegeven de coördinatietrainer aan u bekend te maken. Zijn naam is Wim van Gerven. Deze trainer heeft zijn sporen reeds verdient bij diverse clubs in de Bollenstreek.

woensdag 20 april 2011 10:30

Interne opleiding SoccerSkills

door Wim Bouckaert
In verband met de groeiende vraag naar trainingen van Soccerskills, ben ik op zoek naar mensen die in de toekomst deel uit willen/kunnen/mogen maken van SoccerSkills.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben Wim en Wim trainingen verzorgt bij de selectie van UDO uit Oegstgeest. Het is niet alleen de jeugd waar behoefte is ontstaan aan deze vorm van trainen, ook bij de senioren kan nog veel worden verbeterd. De overigens talentvolle groep was enthousiast. Er wordt gekeken naar een structurele invulling.
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>
Pagina 4 van 4