dinsdag 23 november 2010 16:51

Geboorte dochter Wim en Gerdien

door Louis Dofferhoff

Op maandag 22 november hebben Wim en Gerdien een dochter gekregen. Haar mooie naam is Liva. De trainers van SoccerSkills, spelers en ouders wensen Wim en Gerdien heel veel geluk met hun kindje.

woensdag 24 november 2010 20:05

NACSport Video Analyse

door Wim Bouckaert

Wim Bouckaert, hoofd jeugdopleiding van F.C. Lisse en eigenaar van Voetbal academie Soccerskills heeft besloten om gebruik te gaan maken van het video analyse programma Nacsport. Nacsport is een zeer gebruikersvriendelijk betaalbaar programma met vele mogelijkheden.

woensdag 22 september 2010 12:44

Nieuwe sessie SoccerSkills

door Wim Bouckaert

Op zondag 28 november gaat SoccerSkills starten met een nieuwe sessie. Deze sessie betreft 10 basis trainingen voor starters. De trainingen beginnen om 9:45 uur en worden gegeven op Sportpark Ter Specke te Lisse. Spelers kunnen zich hiervoor inschrijven via het inschrijfformulier op de site. Voor meer informatie kunt u mailen/bellen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 0647362419.

donderdag 05 augustus 2010 19:25

Verhuizing locatie SoccerSkills

door Wim Bouckaert

Op zondag 5 september start de SoccerSkills najaar sessie 2010. Na een aantal jaren training te hebben gegeven op de ijsbaan te Lisse, gaat SoccerSkills nu verhuizen naar een andere locatie. De trainingen zullen voortaan gegeven worden bij FC Lisse aan de Spekkelaan. De velden liggen er mooi bij, en de trainers hebben er weer zin in.

Na twee seizoenen met Nike kleding te hebben gewerkt is Soccerskills over gestapt op het merk Cuatro Madera. Cuatro Madera onderscheidt zich van andere merken doordat een geheel eigen ontwerp mogelijk is. Dit alles van een kwalitatief uitstekend materiaal, en zeker niet onbelangrijk, tegen een zeer goede prijs. Zo kan iedere vereniging, club of team zich onderscheiden door een uniek tenue dat geheel zelf te ontwerpen is.

woensdag 27 januari 2010 18:09

Veranderingen binnen SoccerSkills

door Louis Dofferhoff

Wim Bouckaert is per 1 januari alleen eigenaar van de voetbalschool Soccerskills. Leon Annokkee heeft besloten per 1 januari te stoppen met de werkzaamheden binnen de voetbalschool. De huidige constructie van de trainingen zal niet veranderen, wel zullen er andere mogelijkheden worden bekeken om nog specifieker aan de behoefte te kunnen voldoen.

zondag 22 februari 2009 10:53

Open dag FC Lisse

door Louis Dofferhoff

Woensdag 18 februari was de Open dag van FC Lisse. Ook dit jaar weer in samenwerking met SoccerSkills. De deelnemers werden door de trainers van SoccerSkills getraind in voetbaltechniek en coördinatie. Naast verschillende spelers van FC Lisse zaterdag 1 was ook Patrick Duarte, speler van RBC, aanwezig. Het was een zeer geslaagde dag.

zondag 25 januari 2009 11:42

Deelnemer SoccerSkills bij AZ

door Louis Dofferhoff

Tijs v.d. Schinkel neemt al enige tijd deel aan de trainingen bij SoccerSkills. Sinds augustus 2008 speelt Thijs bij AZ D2. In een nieuwsbericht op de website van AZ geeft Tijs aan dat hij Wim Bouckaert, zijn SoccerSkills trainer, de beste trainer vindt. Wim leert hem goed voetballen en verbetert zijn techniek. Soccerskills is er trots op dat een speler die de SoccerSkills trainingen volgt terecht gekomen is bij de AZ jeugdopleiding. 

woensdag 10 december 2008 15:39

Trainen met de Soccerpal

door Wim Bouckaert

De Soccerpal methode:

Het netje met een bal erin of ook wel genoemd de bal aan een touwtje, heeft duidelijk bewezen dat het gebruik ervan een speler kwalitatief kan verbeteren en perfectioneren. De nauwkeurigheid van passing en de dynamische positionering heeft een grote invloed op de spelkwaliteit. Alles moet snel, met de juiste kracht en nauwkeurigheid verlopen. Controleren we dit geregeld? Voetbal spelen met één voet trekt het bekken naar één kant van het lichaam en kan leerstoornissen veroorzaken. Elk contact met de bal geeft gemiddeld 0,01 seconde hersenactiviteit. Op deze wijze ontwikkelen wij spiergevoel, want het contact wordt emotioneel geregistreerd (goede of slechte uitvoering). W-Europese profspelers raken gemiddeld 35.000 keer de bal aan (6 trainingen p.w. + een wedstrijd in het weekend) per seizoen. Dit betekent dat ze hun spiergevoel per speeljaar 5 minuten en 50 seconden trainen.

zondag 07 september 2008 14:07

Aanschaf groot doel

door Wim Bouckaert

SoccerSkills is bezig geweest met de aanschaf van een groot doel. Dit is nu gelukt. SoccerSkills heeft het doel gekocht bij LHK Stroobos BV. In de sportwereld staat LHK Stroobos BV zijn mannetje. Door het in eigen huis ontwerpen en vervaardigen van aluminium verplaatsbare doelen en aluminium wedstrijddoelen scoort LHK Stroobos BV hoog door zijn hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit. Dezelfde kwaliteit en professionaliteit die ook SoccerSkills nastreeft. LHK Stroobos BV heeft de goedkeuring van de KNVB. 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>
Pagina 3 van 4