dinsdag 12 januari 2016 16:30

Reactie Jaap en Inez Berkhof

door Wim Bouckaert

Beste Wim Bouckaert, Mede door jouw betrokkenheid, je onuitputtelijke technische voetbalkennis en jouw enthousiasme om kinderen die van voetbal houden op ieder niveau zichzelf te laten verbeteren, komt Jarno nog altijd met veel plezier en gedrevenheid naar jouw trainingen. Begonnen in de f-jes bij Ter Leede en inmiddels uitkomend bij Quick Boys C1 brengt hij zijn bij jou aangeleerde technische vaardigheden mee naar elke voetbalwedstrijd. Je bent voor ieder voetbalminnend kind een fantastische aanvulling op de verenigingstrainingen en wedstrijden!

Hartelijke groeten, Jaap & Inez Berkhof

hooymans

van Zuylen van Nijeveltstraat 350, 2242 LP Wassenaar. 070 51 189 00
     

Hoofdsponsor Soccerskills, Hooymans van der Meer, draagt stokje over aan Ambra Kozijnen.


Administratiekantoor Hooymans Van der Meer BV is een begrip in (Groot) Wassenaar en de Bollenstreek. Persoonlijke aandacht, korte lijnen, 24-uurs bereikbaarheid en deskundig fiscaal advies zijn al ruim dertig jaar hét handelsmerk. Sterk punt is dat zij het aanspreekpunt zijn voor alle vragen op financieel gebied, zowel voor particulieren als voor het midden- en kleinbedrijf. Dienstverlening staat bij hen voorop.

 

ambra kozijnen


Ambra Kozijnen

Industriekade 30

2172 HW Sassenheim

T: 0252 – 830995

F: 0252 - 214742

E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

     

Ambra kozijnen wordt de nieuwe hoofdsponsor van Soccerskills.


Wanneer u besluit kunststof en/of houten kozijnen in uw woning in de regio Sassenheim, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Rijnsburg en omgeving te plaatsen, kiest u vanzelfsprekend voor een kwaliteit waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel. Deze kwaliteitsprodukten vind u bij Ambra Kozijnen.

 

Soccerskills is Hooymans van der Meer ontzettend dankbaar voor de lange tijd als hoofdsponsor van Soccerskills.

 

Met Ambra Kozijnen hopen we deze relatie te evenaren.

zondag 24 mei 2015 09:44

Reactie Jelle Kooij

door Wim Bouckaert

Beste Wim Bouckaert,
Mede Namens Jelle Kooij wil ik jou en Soccerskills bedanken voor de leuke en leerzame tijd.
Door jouw manier van coachen en techniektraining is Jelle gegroeid en heeft hij zich ontwikkeld als voetballer.
Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de verschillende scouts van de KNVB, ADO-Den Haag en Sparta Rotterdam.
Wij hebben uiteindelijk gekozen voor Sparta Rotterdam als beste keuze voor Jelle, hij zal volgend seizoen 2015-2016 spelen bij onder 14.

 

Jelle Kooij

 
Nogmaals dank voor de goede zorgen en jouw positieve manier van coaching, ga zo door met  Soccerskills.

 
Groeten,
Jan Willem en Jelle Kooij

zaterdag 07 maart 2015 15:49

Meisjes/dames sessie Soccerskills

door Wim Bouckaert

Soccerskills wil gaan starten met een speciale meisjes/dames sessie. Op deze manier wil Soccerskills een drempel voor deze groepering wegnemen. Wim Bouckaert heeft inmiddels de nodige ervaring opgebouwd in het damesvoetbal. Buiten het feit dat er binnen Soccerskills al vele meiden/dames actief zijn geweest is Wim ook trainer geweest van Fc Lisse vrouwen, TerLeede vrouwen, spelend in de topklasse van het vrouwenvoetbal en nu actief bij de dames van vv UDO. Bij voldoende animo zullen de trainingen worden verzorgd op de zondagochtend van 11.00 -12.15 uur. Heeft u interesse, neem contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via 06 47 36 24 19. Er kan ook als geheel team worden ingeschreven.

zaterdag 07 maart 2015 15:45

Soccerskills bij sv BSM

door Wim Bouckaert

Vanaf heden is er de mogelijkheid in te schrijven voor Soccerskills op locatie Bennebroek (sv BSM). Start op deze locatie zal zijn laatste zondag in maart. Voor deze start is een beperkte inschrijving mogelijk dus wees er snel bij.

dinsdag 28 mei 2013 20:43

Soccerskills gaat DVD uitbrengen

door Wim Bouckaert

Ruim 7 zeer succesvolle jaren is voetbalacademie Soccerskills nu actief in de Bollenstreek. De basis van voetbalscholen is veelal dezelfde, het baas worden over de bal door middel van voetbaltechnische handelingen/trainingen. Soccerskills probeert onderscheidend te zijn door de juiste aandachtspunten te benadrukken.

zondag 05 mei 2013 05:49

Reactie Joshua den Dulk

door Wim Bouckaert

Geachte Soccerskills,

Wij willen Wim Bouckaert en Wim van Gerven van Soccerskills heel hartelijk bedanken voor het zeer prettige en leerzame seizoen ,2012/2013, van Joshua bij Soccerskills.

zaterdag 02 februari 2013 07:34

Start voorjaar sessie 2013

door Wim Bouckaert

Na een periode van kou, wind, sneeuw en regen kunnen we, naar ik hoop, langzaam maar zeker weer naar betere omstandigheden uitkijken. Met deze gewenste vooruitzichten is ook de start voor de nieuwe sessie van Soccerskills weer in zicht. Aanvang 1e training zal zijn op 10 maart a.s. Degene die met deze sessie mee willen doen, en zich tot op heden nog niet hebben ingeschreven, wil ik verzoeken dit de komende tijd te doen.

Zondag 25 november wordt gestart met een Train de Trainers programma. Dit programma bestaat uit 4 trainingsochtenden van 2.5 uur. Dit programma is uitermate geschikt voor aankomende/startende trainers. Ook voor reeds actieve (jeugd)trainers is deze cursus een perfecte aanvulling. Het is de perfecte basis om de jeugd op een juiste manier te trainen en te begeleiden.

zondag 22 april 2012 09:27

Soccerskills op 2e locatie actief

door Wim Bouckaert

Na de reguliere voetbal competitie zal er een extra sessie Soccerskills gaan plaatsvinden. Inschrijven kan nu op een tweetal locaties. FC Lisse is de locatie waar op de zondag en dinsdag een sessie zal gaan plaatsvinden. Het terrein van SVOW is de andere locatie waar overeenstemming mee is bereikt om trainingen van Soccerskills te kunnen volgen.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 4