woensdag 22 februari 2012 18:09

De Verenigingskaart

door  Wim Bouckaert

Haal meer uit je sportvereniging!

Het uitgangspunt van de Verenigingskaart is om voordelen te realiseren voor zowel de sportvereniging als haar leden. De Verenigingskaart biedt ieder seizoen de sportvereniging gratis een lidmaatschapskaart aan voor haar leden. De kaart is eigendom van de sportvereniging en wordt geleverd met het eigen sportverenigingslogo en in de kleur(en) van de sportvereniging. Het is een persoonsgebonden multifunctionele kaart die gebruikt kan worden als bewijs van lidmaatschap.

De Verenigingskaart kan ondersteuning bieden aan het lokale sponsorprogramma vanuit de sportvereniging. Soccershop4U en de Verenigingskaart hebben de afspraak gemaakt dat de aan de Verenigingskaart verbonden sportverenigingen vanaf heden met 15% korting –en dus tegen scherpe prijzen- kwaliteitsvolle sportmaterialen bij Soccershop4U (www.soccershop4u.nl) kunnen kopen (deze korting geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen). Als een lid via de Verenigingskaart een aankoop doet, wordt 1% van het aankoopbedrag doorvergoed aan Soccerskills. Daarnaast kan de Verenigingskaar bijdragen aan substantiële kostenbesparingen bij sportverenigingen via onze samenwerkingsverbanden met aanbieders of bemiddelaars op o.a. het gebied van horeca, kassa- en betaalsystemen, energie, vervoer en sportmaterialen.

Leden

De aan het lid verstrekte Verenigingskaart is een bewijs van lidmaatschap. Via de website www.deverenigingskaart.nl kan een lid van een aangesloten sportvereniging profiteren van  exclusieve aanbiedingen. Op vertoon van de Verenigingskaart heeft een lid ook voordeel bij lokale winkeliers en sponsors van zijn sportvereniging.

Logo Verenigingskaart 2

Laatst gewijzigd op: zaterdag 03 maart 2012 09:07