Soccerskills 4Girls

    

Voetbalschool voor meiden van 11 tot 18 jaar
Voor meiden die meer uit hun talent willen halen!

     

Steeds meer meisjes gaan voetballen. En als je dan fanatiek bent is trainen bij je eigen verenging niet genoeg. Daarom begint Soccerskills 4Girls binnenkort met een voetbalschool speciaal voor meiden. Voor meisjes bestaan er geen professionele voetbalopleidingen zoals bij de jongens. Ook willen profclubs niet veel geld in het meisjesvoetbal stoppen. Om toch iets voor het vrouwenvoetbal te betekenen gaat 4girls starten met de meidenvoetbalschool in Sassenheim. Fanatieke meisjes tussen 11 en 18 jaar kunnen hier wekelijks gaan trainen en blijven daarnaast gewoon lid van hun eigen vereniging en team. Meisjesvoetbal is één van de populairste teamsporten in Nederland.

          
Meiden kiezen tegenwoordig massaal voor voetbal als hun sport. Mannen domineren niet langer de voetbalvelden. Dit is een trend die we absoluut toejuichen en daarom biedt Soccerskills 4Girls deze meiden een unieke kans om zich met andere meiden verder te ontwikkelen. Op de meidenvoetbalschool krijgen de meiden techniektrainingen op maat. Wij geloven dat zowel jongens als meiden over dezelfde voetbaltechnische kwaliteiten kunnen beschikken. Ons doel is jonge voetbalmeiden te trainen tot technisch allround voetbalsters. Wij richten ons op meiden van 11 tot 18 jaar. Individuele technische bijscholing in groepsverband is aanvullend op reguliere voetbaltrainingen, maar zorgt er wel voor dat voetballers zich onderscheiden van de rest. Wij gaan starten met een talenten opleiding voor meiden, die al op hoog niveau voetballen en die ook ambitie hebben om in de KNVB teams te komen of zelfs later bij een profclub willen gaan voetballen. We bieden daarnaast ook een programma aan voor de gevorderden voetballende meiden die reeds de basisvaardigheden beheersen.

 

4girls_2

             

Indeling
Wat betreft het indelen van de spelers in de juiste groepen kijken wij naar een aantal factoren:
Niveau
Leeftijd
Progressie
Talent
Bekendheid met de techniektraining

        
Trainingen
Soccerskills 4Girls is gebaseerd een methode die gericht is op het verbeteren van de functionele techniek. Wij hebben deze methode verder ontwikkelt naar de 4Girls methodiek die wij hanteren voor het aanleren en toepassen van voetbaltechnieken in oefen-, spel-, en wedstrijdvormen. Uiteraard passen wij de oefenstof aan de leeftijd en het niveau van de speler. Daarnaast staat bij ons de persoonlijke ontwikkeling van spelers centraal. Ons doel is om onze voetballers zelfverzekerd het veld op te sturen en ze in staat te stellen om meester te worden over het voetbal dat wordt gespeeld.

                 
Kerntechnieken

Basistechnieken
Balcontrole en controle bij tegenstander in de rug
Snel voetenwerk
Schijnbeweging en uitbouwen van meervoudige en gecombineerde schijnbewegingen
Passeerbeweging
Kappen en draaien
Richting veranderen

       
Trainers
De trainers van Soccerskills 4Girls zijn naast hun gespecialiseerde techniekopleiding ook in het bezit van de vereiste KNVB diploma’s. Daarom kunnen we naast de technische vaardigheden ook alle andere facetten van het tegenwoordige voetballen aanleren. De trainers staan olv hoofdtrainer Wim Bouckaert.

 

4girls_1

       

Informatie

We zullen gaan starten vanaf vrijdag 2 maart 2018 met wekelijks trainen op de vrijdagavond van 18.00 uur tot 19.15 uur op het Sportpark Roodemolenpark van Ter Leede in Sassenheim. Naast trainen organiseren we ook een oefenwedstrijd, waarin de 4Girls meiden aan zullen treden tegen een aansprekende tegenstander. De trainingsavonden zijn op vrijdag, zie data Soccerskills 4Girls
      

De kosten voor 10 trainingen bedragen 140,- per deelnemer De sponsor draagt zorg voor trainingssweater en een voetbal. Om je aan te melden ga naar het inschrijfformulier. Voor meer informatie, neem contact op met Wim Bouckaert via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . of 06-47362419.